Selaat nyt Klik Toimitilat sivua. Klik Asuntovuokrauksen sivulle pääset tästä!

Toimitilavuokraus

Toimitilat vuokralle nopeasti ja edullisesti

Me teemme liiketilojen, toimistojen, toimitilojen ja muiden työtilojen vuokravälitystä. Klik Asuntovuokraus hoitaa toimitilavuokraukset luotettavasti ja osaavasti, oli kyse sitten pienestä toimistosta tai suuremmasta kokonaisuudesta. Hoidamme niin liike-, varasto-, tuotanto-, toimi- ja toimistotilojen vuokrauksen vaivattomasti sekä varmalla otteella, alusta loppuun.

Liiketilojen vuokrauspalveluita voidaan toteuttaa joko kertaluontoisina toimeksiantoina tai pitkinä yhteistyösopimuksina, jolloin järjestämme aina uuden vuokralaisen tilaasi. Olemme aidosti palveleva kumppanisi toimitilasi vuokravälityksessä!

Toimitilojen vuokravälitys
Vuokravälitämme liiketiloja, toimitiloja, toimistoja ja muita työtiloja Porin alueella. Vuokraamme liiketilasi nopeasti ja edullisesti 0,8 kuukauden vuokra vastaavalla välityspalkkiolla.Toimintamme perustana on luoda koko vuokrausprosessista mahdollisimman vaivatonta ja varmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Teemme päivittäistä työtämme toimitiloja etsivien kanssa, joten kauttamme voit löytää ratkaisun yhdellä yhteydenotolla!

Lue lisää!

Toimitilavuokrauksessa sinua palvelee:

Mikael Suominen
Toimitilavuokraus
040 142 7628
[email protected]

Jukka Yli-Paunu
Toimitilavuokraus
040 142 7528
[email protected]

Ilmianna itsesi

Omistatko toimitiloja? Ilmianna itsesi, niin olemme sinuun yhteydessä kun meillä on vuokralainen joka etsii toimitiloja Porista!

Ilmianna itsesi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja laitetaan toimitilasi vuokralle ja tuottamaan.

Ota yhteyttä

Yhteistyössä