Selaat nyt Klik Toimitilat sivua. Klik Asuntovuokrauksen sivulle pääset tästä!

Toimitilakartoitus ja Relocation palvelut

Toimitilakartoitus

Anna meidän olla avuksi toimitilan etsinnässä! Sopivan toimitilan hakeminen käy työstä, sillä usein tarjontaa on paljon ja sopivan tilan löytäminen voi olla haastavaa. Siirtäessäsi yrityksesi toimintoja uudelle paikkakunnalle, nousee paikallistuntemus tärkeäksi osaksi prosessia. Konsultoimme / toteutamme myös vuokrasopimuksen, jolla turvataan asemasi vuokralaisena. Ota ammattilaiset käyttöön ja anna meidän auttaa sinua sijoittumaan paikkakunnalle.

Vaihtoehtoja on paljon, mutta mikä olisi juuri teille toimivin ja paras vaihtoehto? Autamme kartoittamaan tilannetta ja arvioimaan millaisen tilan tarvitset sekä mistä sellaisen löydät. Ota yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva toimitilaratkaisu!

Yksi yrityksesi tärkeimmistä toiminnan kulmakivistä on toimivat ja oikeanlaiset toimitilat. Toimitilasi voi olla paras kaverisi tai pahin vihollisesi. Oikeanlainen toimitila onkin usein ratkaisevassa asemassa sekä, että kuinka hyvin se palvelee liiketoimintaasi.

Keskeisiä tekijöitä toimitilan etsimisessä:
* Sijainti
* Koko
* Kustannukset
* Muunneltavuus tarpeen vaatiessa
* Vuokrasopimus ja sen sisältö
* Yleinen toimivuus

Ota heti yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva toimitilaratkaisu!

Ota yhteyttä:

Toimitila asioissa sinua palvelee:

Mikael Suominen
Toimitilavuokraus
040 142 7628
[email protected]

Jukka Yli-Paunu
Toimitilavuokraus
040 142 7528
[email protected]

Ilmianna itsesi

Omistatko toimitiloja? Ilmianna itsesi, niin olemme sinuun yhteydessä kun meillä on vuokralainen joka etsii toimitiloja Porista!

Ilmianna itsesi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja laitetaan toimitilasi vuokralle ja tuottamaan.

Ota yhteyttä

Yhteistyössä